NICS vitamin termék vélemények

Rengeteg vitamin és probiotikus termék van forgalomban hazánkban, így érthető, hogy sokan a vásárlás előtt az interneten próbálnak véleményeket keresni, hogy olyan terméket tudjanak választani, amivel kapcsolatban pozitív tapasztalatokról számolnak be.

Miért nem talál a NICS vitamin termékekről véleményt?
A termékekről leginkább facebook csoportokban és NICS tanácsadók által lehet hozzájutni véleményekhez, tapasztalatokhoz.

Miért bízhat meg a termékekben, vélemények ismerete nélkül is?
1. A magyar cég 2004 óta forgalmaz étrend-kiegészítőket, 2011 óta gyárt saját részre és megrendelésre, GMP auditált üzemében.

2. A termékek 2018-ban és 2019-ben Érték és Minőség nagydíjat kaptak, mely Magyarország egyik legrangosabb elismerése. A "Jó gyártási gyakorlat" logóval az étrend-kiegészítők szektorban csupán 5 százalék rendelkezik.
2018 - szegedma.hu
2019 - delmagyar.hu

3. A termékek magas technológiai színvonalon, a nemzetközileg elismert GMP (Good Manufacturing Practice) előírásainak megfelelő gyártási rendszerben készülnek. Bővebben...

4. A cég többféle minősítéssel és OÉTI számmal is rendelkezik Részletek...

5. A cég 25 európai országba szállít termékeket, de megvetette a lábát az amerikai piacon is. Az iroda New York-ban, a Wall Street-en található. Amerikai piac nyitás - delmagyar.hu

6. A cég weboldalán visszahívást lehet kérni, ahol készséggel állnak a rendelkezésére és válaszolnak a felmerülő kérdéseire.
A készítményekkel kapcsolatban bővebb tájékoztatást az alábbi linkre kattintva kaphat:

nics.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése