Egészséges édességek gyerekeknek

A kislányom (9 éves) eléggé válogatós ezért nagyon kevés ételt eszik meg, és nincs ez másképp a gyerek multivitaminokkal sem. Többet is kipróbáltunk az évek alatt és volt, hogy már úgy tűnt elfogadta az ízét, aztán 1-2 hét szedés után már nem tudtunk belé rimánkodni.


Aztán az egyik jó barátomtól kaptam pár adag gyerekeknek való multivitamin granulátumot. Ez leginkább a 80-as években kapható LIMO üdítő italporhoz hasonlítható, amit többnyire minden gyerek a szájába öntve ette meg az erőteljesebb ízhatás miatt. Az más kérdés, hogy mennyire volt egészséges édesség a gyerekeknek.

LIMO italpor a 80-as évekből


Ezt a multivitamin granulátumot viszont a zacskóból a gyerek egyenest a szájába öntheti és kifejezetten egészséges. Én is megkóstoltam és nagyon ízlett, de ami a legfontosabb, hogy a kislányomnak is! Olyannyira, hogy magától kéri a napi adagját. Mellékhatásként az étvágya is megnőtt, amit vékony alkata miatt nem bántam, valamint az édesség iránti vágyát is részben kielégíti.

Cseresznye, narancs ízesítéssel kapható kis csomagban 365 napra kiporciózva egy jópofa nagy adagoló dobozban. Ami külön tetszett, hogy tartalmaz pre és probiotikumot is, aminek fontosságáról már régebben sokat olvastam.

Bővebb információ...







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése